вие ја прегледувате страната:

Заштита на животна средина

Објава на документи за заштита на животна средина и социјални аспекти според ЕБОР процедури за проектот за изградба на Автопат А4, Скопје – Блаце, Подделница 2, км 2+000 до км 12+250

Објавата на документите ќе трае 120 дена од денот на објавувањето. Вашите коментари или сугестии за подобрување на одредени аспекти за проектот може да ги

Читај повеќе..
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content