вие ја прегледувате страната:

март 3, 2023

Прочка 2023

И оваа година во село Кучевиште беше одбележана Прочка ден на кој се одржува добро познатиот маскембал. Маскембалот, во нашиот крај познат како СУРЕТИ, се

Читај повеќе..
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content