вие ја прегледувате страната:

мај 15, 2023

„ЖИВОТ СО ДИЈАБЕТИС„

Општина Чучер Сандево и Здружение на дијабетичари ЗД МОСТ, Скопје, ве повикува да учествувате во работилницата со наслов „ЖИВОТ СО ДИЈАБЕТИС„ Настанот ќе се одржи

Читај повеќе..
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content