вие ја прегледувате страната:

мај 18, 2023

АТЛЕТСКИ КРОС 2023

Известување На ден 19.05.2023 година (Петок) ќе се одржи активност АТЛЕТСКИ КРОС 2023. Учество ке земат деца од 6тите и 7мите одделенија од трите основни

Читај повеќе..
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content