вие ја прегледувате страната:

мај 22, 2023

Атлетски крос 2023

На 19.05.2023 година се одржа „АТЛЕТСКИ КРОС 2023„. Активноста беше наменета за ученици од 6то и 7мо одделение од основните општински училишта во општина Чучер

Читај повеќе..
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content