вие ја прегледувате страната:

јануари 26, 2024

БОГ СЕ ЈАВИ – НАВИСТИНА СЕ ЈАВИ

Денес заедно со верниците на Чучер Сандево присуствував на неколку места каде традиционално се фрлаше крстот во водите по повод големиот христијански празник Богојавление -Водици

Читај повеќе..
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content