вие ја прегледувате страната:

март 26, 2024

Празникот Прочка во село Кучевиште се одбележува со традиционален маскембал-Сурети.

Културата на еден народ е најголемото богатство. Општина Чучер Сандево, преку Програма за активности во областа на култура за 2024 година, допринесува во зачувување на

Читај повеќе..
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content