вие ја прегледувате страната:

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Во категорија:

Се известуваат сите жители на општината Чучер Сандево дека со почеток од 10.05.2022 година поради реконструкција на дел од локалниот пат Александар Урдаревски – Рудник Бањањи ( Коцка) ќе биде затворен за секаков вид на сообраќај во двете насоки.
Затварањето ќе биде во должина од 700 метри, поточно од Оризари до надвозникот на скопската обиколница.

🚌 Автобуска линија 61 поради затварањето ќе претрпи измени. Односно истата линија ќе се исклучува кај местото викано Чардак, ќе продолжи низ село Оризари и ќе се врати на својата вообичаена рута кај скопската обиколница.

🚨 За повторно отварање и нормализација на сообраќајот навремено ќе бидете известени.

Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content