вие ја прегледувате страната:

Прскање од земја против возрасни комарци

Во категорија:
СООПШТЕНИЕ
На ден 20.07.2022 и 21.07 2022 година (вечерта-Среда кон Четврток) во текот на ноќта до раните утрински часови со почеток од 24 часот на територијата на општина Чучер Сандево ќе биде извршено прскање од земја против возрасни комарци.
Се известуваат сите сопственици на пчелни семејства да превземат заштитни превентивни мерки.
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content