вие ја прегледувате страната:

Соопштение : мерење на шеќер и крвен притисок на стари лица

Во категорија:

Се соопштува на жителите на општина Чучер Сандево, дека по повод одбележување на недела на стари лица, на ден 18.11.2022 година (Петок), во просториите на општинска зграда ќе се врши мерење на шеќер и крвен притисок.

 

Активноста ке ја спроведе општина Чучер Сандево во соработка со Црвен Крст на Република Северна Македонија, Општинска организација Чаир.

 

Општина Чучер Сандево

Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content