вие ја прегледувате страната:

Настаните кои ги планираме во пресрет на Новата Година

Во категорија:

Почитувани сограѓани,

Ке ни биде чест и задоволство да Ве поканиме да присуствувате на настаните кои ги планираме во пресрет на Новата Година во периодот од 26ти Декември-Понеделник  до 29ти Декември-Четврток.

Во продолжение, погледнете кои настани се планирани:

-во ЈОУДГ „Мило Мое„

-во ООУ „Св.Кирил и Методиј„ и

-во ООУ „Александар Урдаревски„

и секако, големиот настан во дворот пред општинската зграда во с.Кучевиште, настан којшто го организира Општина Чучер Сандево.

 

Ве очекуваме,

Со почит,

Општина Чучер Сандево

Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content