вие ја прегледувате страната:

Поделивме новогодишни пакетчиња, притоа посакувајќи им многу здравје, среќа и успех во новата година.

Во категорија:
🧒 Детската радост е најубавото нешто на овој свет!
❤️Огромно е моето задоволство што денес повторно како и минатат година, успеавме да ги усреќиме најмалите а воедно и најмилите во нашата општина.
🤶 Во духот на предновогодишната атмосфера на учениците на основните училишта во нашата општина, ОУ “Александар Урдаревски”, ОУ ” Кирил и Методиј” и ОУ ” Михаил Грамено” заедно со подрачните училишта во селата, Побожје, Блаце,Долно Блаце, Брест, Танушевци и Малино поделивме новогодишни пакетчиња, притоа посакувајќи им многу здравје, среќа и успех во новата година.
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content