вие ја прегледувате страната:

Со желби за здравје радост среќа ја дочекуваме Новата 2023та Година.

Во категорија:

Со планираните предновогодишни активности ја испраќаме старата 2022ра година.
Со желби за здравје радост среќа ја дочекуваме Новата 2023та Година.
Среќни празници!!!
Општина Чучер Сандево

Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content