вие ја прегледувате страната:

Неспроведување на стратегиска оценка за КП 3261-1, КП 3262-2, КП3261-3, -4, -5, КП 3279 и КП 3257-1 КО Глуво Бразда

Во категорија:
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content