вие ја прегледувате страната:

„СКОПСКА ЦРНА ГОРА ЈА ПОЗДРАВУВА ПРОЛЕТТА„

Во категорија:
Големата акција за чистење „СКОПСКА ЦРНА ГОРА ЈА ПОЗДРАВУВА ПРОЛЕТТА„,  се спроведе на 25ти Март 2023 година. Ги поздравуваме сите учесници во акцијата.    
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content