вие ја прегледувате страната:

Првиот од планираните 6 настани од областа на спортот

Во категорија:

На 30 Март 2023 година се одржа ПРВИОТ ОД ПЛАНИРАНИТЕ 6 НАСТАНИ ОД ОБЛАСТА НА СПОРТОТ ВО ОПШТИНА ЧУЧЕР САНДЕВО

Учесници беа петооделенците на нашите училишта ООУ „Кирил и Методиј“ с.Кучевиште и гостите од ООУ „Михаил Грамено“, Брест и ООУ „Александар Урдаревски“, Сандево.

Голема благодарност и најголеми пофалби до учесниците и наставниците по Физичко и здравствено образование: Александар Пирковиќ, Виолета Згонц, Цветко Тапшановски и Стефан Ацковиќ.

Благодарност и до компанијата Атлантик ДООЕЛ којашто за нашиот настан донираше овошје.
Спортуваме и јадеме здрава храна

Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content