вие ја прегледувате страната:

ДЕНОВИ НА ЛИКОВНА УМЕТНОСТ

Во категорија:

Во период од 05-07 Мај 2023 (Петок, Сабота и Недела) во Манастир Св.Никита, Горњане ке се одржи манифестација ДЕНОВИ НА ЛИКОВНА УМЕТНОСТ во општина Чучер Сандево.

Во предвидените денови, околу 30 пријавени учесници ке ги покажат своите умешности во сликање на тема СТАРИ ГРАДБИ ВО ОПШТИНА ЧУЧЕР САНДЕВО.

Манифестацијатa, прва од ваков вид во Општината, се спроведува врз основа на Програма за активности на општина Чучер Сандево од област на културата за 2023 година бр.08-1464/14 од 28.12.2022 год., а по објавен јавен конкурс и по остварена соработка со одговорен наставник по предметот ликовно образовани.

 

Повелете,

 

Со почит,

Општина Чучер Сандево

ОЈУ Партизански дом Сандево

Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content