вие ја прегледувате страната:

12ти Мај ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД во општина Чучер Сандево

Во категорија:

Полека се приближуваме до Генералка викенд, па заеднички да земеме учество во акцијата.

Излези и ти, собери го отпадот од твојата директна околина и допринеси за поздрава и позелена иднина за сите.

Акцијата „Генералка викенд“ во Општина Чучер Сандево ќе се спроведе 12 мај 2023 година (петок) во период од 10:00 до 13:00 часот.

 

Подетални информации на тел.: 070 229 002

Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content