вие ја прегледувате страната:

„ЖИВОТ СО ДИЈАБЕТИС„

Во категорија:

Општина Чучер Сандево и Здружение на дијабетичари ЗД МОСТ, Скопје, ве повикува да учествувате во работилницата со наслов „ЖИВОТ СО ДИЈАБЕТИС„

Настанот ќе се одржи на 19.05.2023 год. (Петок) во салата ви општина Чучер Сандево, с.Кучевиште со почеток во 18 часот.

Предавач на настанот е почитуваната   Д-р Џулијана Михајловска, Специјалист ендокринолог.

На настанот, посетителите ќе можат да вршат консултации со Доктор Михајловска, да добијат едукативен материјал а воедно ќе се врши и мерење на гликемија.

Со почит,

Општина Чучер Сандево

Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content