вие ја прегледувате страната:

Општина Чучер Сандево се вклучи во големата еколошка акција ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД 2023

📢 Општина Чучер Сандево се вклучи во големата еколошка акција ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД 2023
 
🌳 Во оваа голема еко акција се приклучивме со заеднички сили на вработените од општинската администрација и јавните комунални претпријатија, а се вклучија и ученици од нашите општински училишта.
 
🍀Целта на оваа акција е да се подигне еколошката свест на граѓаните за почиста и поздрава животната средина.
 
♻️Со нашето учество во оваа еколошка акција упатуваме апел до граѓаните да покажат поголема грижа за природата и природните ресурси, а отпадот да го одлагаат на места соодветно определени за таа намена.
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content