вие ја прегледувате страната:

АТЛЕТСКИ КРОС 2023

Во категорија:

Известување

На ден 19.05.2023 година (Петок) ќе се одржи активност АТЛЕТСКИ КРОС 2023. Учество ке земат деца од 6тите и 7мите одделенија од трите основни училишта во општина Чучер Сандево.

За реализација на ативноста, во периодот од 10 до 11 часот, за сообраќај ќе биде затворена улица 6 с.Мирковци (потегот од местото 4 Воденички до ЈКП СЦГ).

Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content