вие ја прегледувате страната:

Општина Чучрер Сандево организираше предавање на тема „Живот со дијабетес„

Во категорија:
Општина Чучрер Сандево во соработка со Здружение на дијабетичари МОСТ, Скопје, на 19 Мај 2023 година (Петок) организираше предавање на тема „Живот со дијабетес„. На настанот предавач беше д-р Џулијана Михајловска, специјалист ендокринолог. Присутните имаа можност да проследат презенатија на темата, консултации до Докторката, беше вршено мерење на гликемија а беше даден и едукативен матријал. Општината ќе продолжи со спроведување на активности и да е грижи за сите свои жители.
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content