вие ја прегледувате страната:

Пензионерски спортски игри 2023 та

Во категорија:

Здружението на пензиотнери на Општината, големиот број активности го зголеми со уште еден настан-Пензионерски спортски игри.

На 21.05.2023 година ( Недела) се одржаа Пензионерски спортски игри во општина Чучер Сандево.

Пензионерите се натпреваруваа во неколку дисциплини: фрлање во кош, шут во гол, влечење со јаже, пин-понг и во шах.
На Спортските игри Општина Чучер Сандево се јави како помагател во организацијата.

Голема благодарност до сите помагатели на овој настан: Техногруп, Горска и СЦГ Златко, како и до наствниците по физичко и зравствено образование од нашите училишта коишто несебично се вклучија во овој настан.

Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content