вие ја прегледувате страната:

Атлетски крос 2023

Во категорија:

На 19.05.2023 година се одржа „АТЛЕТСКИ КРОС 2023„.

Активноста беше наменета за ученици од 6то и 7мо одделение од основните општински училишта во општина Чучер Сандево.
Учениците успешно ја истрчаа предвидената стаза. Дружење продолжи во дворот на ООУ „Александар Урдаревски„ с.Сандево а потоа следуваше
доделување на медаљи и дипломи на победниците и Пофалници на учесниците.

Градоначалникот Сашко Комненовиќ, како и секогаш, присуствуваше на настанот, ги поздрави
присутните, искажа благодарност до наставниците по физичко и здравствено образование во Училиштата и истакна дека преку ваквите активности на децата, го јакнеме физичкиот и менталниот капацитети

Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content