вие ја прегледувате страната:

Известување

Денови на ликовна уметност 2023

Општина Чучер-Сандево и ОЈУ Партизански дом Сандево ве повикуваат да учествувате на првата ликовна манифавестација ДЕНОВИ НА ЛИКОВНА УМЕТНОСТ. Учесниците ќе изработуваат слики на тема

Читај повеќе..

Прочка 2023

И оваа година во село Кучевиште беше одбележана Прочка ден на кој се одржува добро познатиот маскембал. Маскембалот, во нашиот крај познат како СУРЕТИ, се

Читај повеќе..

Со желби за здравје радост среќа ја дочекуваме Новата 2023та Година.

Со планираните предновогодишни активности ја испраќаме старата 2022ра година. Со желби за здравје радост среќа ја дочекуваме Новата 2023та Година. Среќни празници!!! Општина Чучер Сандево

Читај повеќе..
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content