вие ја прегледувате страната:

Известување

Поделивме новогодишни пакетчиња, притоа посакувајќи им многу здравје, среќа и успех во новата година.

Детската радост е најубавото нешто на овој свет! Огромно е моето задоволство што денес повторно како и минатат година, успеавме да ги усреќиме најмалите а

Читај повеќе..

Учениците од IV одд. од ООУ „Александар Урдаревски„ Сандево, остварија средба со градоначалникот Сашко Комненовиќ

Учениците од IV одд. од ООУ „Александар Урдаревски„ Сандево, остварија средба со градоначалникот Сашко Комненовиќ со кој разговараа за работата и одговорностите на градоначалник на

Читај повеќе..

Денот кога свечено ја пуштаме во употреба ПРВАТА Јавната општинска установа-детска градинка „МИЛО МОЕ„ во општина Чучер Сандево.

„Ова е многу значаен ден. По долг период дојде денот кој многу го чекавме. Денот кога свечено ја пуштаме во употреба ПРВАТА Јавната општинска установа-детска

Читај повеќе..

Европска недела на спортот

Општина Чучер Сандево се вклучи во одбележување на Европска недела на спортот, во соработка со Агенција за млади и спорт и Федерација на училишни спортови.

Читај повеќе..

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат сите жители на општината Чучер Сандево дека со почеток од 10.05.2022 година поради реконструкција на дел од локалниот пат Александар Урдаревски – Рудник

Читај повеќе..
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content