вие ја прегледувате страната:

Известување

Со желби за здравје радост среќа ја дочекуваме Новата 2023та Година.

Со планираните предновогодишни активности ја испраќаме старата 2022ра година. Со желби за здравје радост среќа ја дочекуваме Новата 2023та Година. Среќни празници!!! Општина Чучер Сандево

Читај повеќе..

Поделивме новогодишни пакетчиња, притоа посакувајќи им многу здравје, среќа и успех во новата година.

Детската радост е најубавото нешто на овој свет! Огромно е моето задоволство што денес повторно како и минатат година, успеавме да ги усреќиме најмалите а

Читај повеќе..

Учениците од IV одд. од ООУ „Александар Урдаревски„ Сандево, остварија средба со градоначалникот Сашко Комненовиќ

Учениците од IV одд. од ООУ „Александар Урдаревски„ Сандево, остварија средба со градоначалникот Сашко Комненовиќ со кој разговараа за работата и одговорностите на градоначалник на

Читај повеќе..

Денот кога свечено ја пуштаме во употреба ПРВАТА Јавната општинска установа-детска градинка „МИЛО МОЕ„ во општина Чучер Сандево.

„Ова е многу значаен ден. По долг период дојде денот кој многу го чекавме. Денот кога свечено ја пуштаме во употреба ПРВАТА Јавната општинска установа-детска

Читај повеќе..

Европска недела на спортот

Општина Чучер Сандево се вклучи во одбележување на Европска недела на спортот, во соработка со Агенција за млади и спорт и Федерација на училишни спортови.

Читај повеќе..
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content