вие ја прегледувате страната:

Интерен оглас број 1/2022

Во категорија:

Почитувани,

Објавуваме интерен оглас за унапредување административен службеник.

 

Во прилог се:

Интерен оглас

Пријава

Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content