вие ја прегледувате страната:

Јавно Комунално Претпријатие

1.Јавно Комунално Претпријатие „Скопска Црна Гора„

С.Мирковци

Тел.: 02 2 666688

Е-маил: jkp_scg@yahoo.com

Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content