Градоначалник

Сашко Комненовиќ

Новости

Соопштенија

Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите прашања до градоначалникот доставете ги преку следнава контакт форма.
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content