вие ја прегледувате страната:

Образование

ОСНОВНИ УЧИЛИШТА ВО ОПШТИНА ЧУЧЕР-САНДЕВО

 

  1. ООУ „Св.Кирил и Методиј“

Ул.8  бр. 57  с.Кучевиште

Тел: 02 666-081

 

 

  1. ООУ „ Александар Урдаревски“

Ул. 1 бр.11  с.Сандево

Тел: 02 666-098   и   02 666-096

 

 

  1. ООУ „Михаљ Грамено“

с.Брест

Тел: 078/458-955

 

Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content