вие ја прегледувате страната:

Културни установи

  1. ОЈУ Партизански дом „Сандево“

Ул. 1   Бр. 40    с.Сандево

Тел: 02 666-093

e-mail : partizanski.dom@gmail.com

Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content