вие ја прегледувате страната:

БАРАЊЕ бр. 0802/853 од 12.08.2021 год. ЗА ДОБИВАЊЕ НА Б – ИНТЕГРИРАНА ЕКОЛОШКА ДОЗВОЛА

Во категорија:

Барање од Бетонската База Лепенец сопственост на ГД Гранит АД Скопје е лоцирана во
северозапдниот дел на градот Скопје на улицата Качанички Пат бб од левата страна
на на патот Скопје Качаник во непосредна близина на реката Лепенец.

Барање

Baranje za B dozvola BB Lepenec

Прилози барање и дозвола

Prilozi Baranje za B dozvola -BB Lepenec

Одговор по забелешки

Одговор по забелешки ББ Лепенец 1

Објава за барање

ОБЈАВА ЗА БАРАЊЕ

 

Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content