вие ја прегледувате страната:

Интерен оглас за унапредување на административен службеник број 2/2022

Во категорија:
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content