вие ја прегледувате страната:

Јавен повик во врска со одбележување на верскиот празник Богојавление-Водици 2023 година.

Во категорија:
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content