вие ја прегледувате страната:

Соопштение за јавен увид на УП вон опфат на урбанистички план за водоснабдителен систем и фекална канализациона мрежа за населено место Горњани, Општина Чучер- Сандево

Во категорија:
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content