вие ја прегледувате страната:

Спроведување на стратегиска оценка за КП 2869, КП 2868-2 и КП 2868-3 КО Блаце Кале

Во категорија:
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content