вие ја прегледувате страната:

Бр 04-240/11 Одлука за избор на кандидат за вработување

Во категорија:
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content