вие ја прегледувате страната:

Изменување и дополнување на Годишен план за вработување за 2023 година

Во категорија:
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content