вие ја прегледувате страната:

ПРОГРАМА ЗА РАБОТА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ЧУЧЕР-САНДЕВО ЗА 2023 ГОДИНА

Во категорија:
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content