вие ја прегледувате страната:

Програма за поставување на урбана опрема на подрачјето на општина Чучер Сандево за период од 2022 до 2026 година.

Во категорија:
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content