вие ја прегледувате страната:

ПРАВИЛНИК за утврдување на критериумите и постапката за доделување на средства за признанија и награди во областа спорт и рекреација од Буџетот на Општина Чучер-Сандево

Во категорија:
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content