вие ја прегледувате страната:

ОДЛУКА за избор на кандидат за вработување по Јавен оглас бр. 01/2024 заведен под бр. 04-147/2

Во категорија:
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content