вие ја прегледувате страната:

ОДЛУКА за избор на кандидат за вработување по Јавен оглас бр.02/2024 заведен под бр.04-167/2

Во категорија:
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content