вие ја прегледувате страната:

Јавен повик за распределба на средства од буџетот за спортски здруженија за 2024 год.

Во категорија:
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content