вие ја прегледувате страната:

Квартален извештај квартал IV 01.01.2023-31.12.2023

Во категорија:
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content