вие ја прегледувате страната:

Квартален извештај квартал III 01.01.2023-30.09.2023

Во категорија:
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content