вие ја прегледувате страната:

ОЈУ Партизански дом Сандево – Годишен извештај 2021

Во категорија:

Почитувани на следниот линк можете да го превземете годишниот извештај за 2021 година.

ПРЕВЗЕМИ

Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content