вие ја прегледувате страната:

септември 27, 2023

Известување/повик за настан

На ден 29.09.2023 година Петок, Општина Чучер Сандево во соработка со „Партизански дом Сандево„ Сандево, организира културен, забавно спортски, настан. Настанот ќе се одржи во

Читај повеќе..
Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content