вие ја прегледувате страната:

Известување/повик за настан

Во категорија:

На ден 29.09.2023 година Петок, Општина Чучер Сандево во соработка со „Партизански дом Сандево„ Сандево, организира културен, забавно спортски, настан.

Настанот ќе се одржи во дворот на ОЈУ „Патризански дом Сандево„, с.Сандево а на истиот, во период од 17 до 23 часот ке бидат одржани следните активности:

– настап на КУД „Александар Урдаревски„
– настап на ФС „Плетеница„
– настап на вокалните солисти Гоце Пејковски, Цаци и Благица Ѕунѕуровска
– настап на ДиЏеј Рекс.

Паралелно со музичкиот дел ке бидат поставени пинг-понг маси и шах кои ке бидат
достапни за игра за цело времетраење на настанот.
Ве повикуваме на забава со музика, спорт, храна и пијалоци.

Почитувани сограѓани, ве замолуваме вашите проблеми / прашања до општината доставете ги преку следнава контакт форма.
Skip to content